Bereidingswijze
Giet de Tia Maria , espresso , rum en de suikersiroop in een shaker.
Vul de shaker met ijs , doe hem dicht en tik om af te sluiten.
Schud de shaker hard en snel en strain de inhoud in een met ijs glas.
Werk af door de melk voorzichtig erboven op te schenken.
Vul de shaker met ijs , doe hem dicht en tik om af te sluiten.
Schud de shaker hard en snel en strain de inhoud in een met ijs glas.
Werk af door de melk voorzichtig erboven op te schenken.
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een variant van de White Russian , alleen wordt de wodka vervangen door Jamaicaanse rum.
Ingrediƫnten
25 ml Tia Maria
25 ml Jamaicaanse rum
100 ml koude espresso
5 ml bruine rietsuikersiroop
30 ml melk
chocoladepoeder
25 ml Jamaicaanse rum
100 ml koude espresso
5 ml bruine rietsuikersiroop
30 ml melk
chocoladepoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
shaker - strainer of klein zeefje
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Caribisch
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1494271
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
coffeeaffection.com
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht