Bereidingswijze
Kook de pasta beetgaar in kokend water met wat zout, giet hem af en doe hem in een grote kom. Houd de burrata boven de hete pasta, scheur hem in stukken en roer deze door de pasta. Giet de olijfolie erover en meng alles door elkaar. Meng de olijven, het basilicum en de tomaten erdoor. Voeg zout en peper toe en dien het gerecht op.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker in de zomer
Ingrediƫnten
350 gr orecchiette, pennette of andere kleine pasta
300 gr burrata
6 el extra vergine olijfolie
Ca 20 zwarte olijven, ontpit en grof gehakt
Handje verse basilicum gescheurd
Ca 20 cherrytomaatjes, zaden verwijderd en grof gehakt
Zout en zwarte peper
300 gr burrata
6 el extra vergine olijfolie
Ca 20 zwarte olijven, ontpit en grof gehakt
Handje verse basilicum gescheurd
Ca 20 cherrytomaatjes, zaden verwijderd en grof gehakt
Zout en zwarte peper
Hulpmiddelen & keukengerei
geen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1494244
Homepage ID
928843
Teller
0
Bron
500 pasta gerechten
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid