Tagliatelle met gebakken kippenlevertjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/15/2023 - 15:04
Bereidingswijze
Bereid de kippenlevertjes voor. Maak ze schoon en verwijder alle sporen van gal. Hak de kippenlevertjes grof. Verhit de boter in een pan en bak de kippenlevertjes hierin. Wacht tot ze goud bruin , voeg de bouillon toe en haal de pan van het vuur.

Breng een pan met water en zout aan de kook en voeg de pasta toe. Kook de pasta circa 5 minuten, giet hem af en doe hem in de pan met kippenlevertjes. Roer alles door elkaar met twee vorken. Roer de Parmezaanse kaas erdoor en strooi de gehakte peterselie erover.

Afbeelding
Tagliatelle met gebakken kippenlevertjes
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Belangrijk is wel dat je gasten van kippenlevertjes houden. Niet iedereen vindt dit lekker.
Ingrediƫnten
300 gr verse kippenlevertjes
4 el boter
8 el volle kippenbouillon
Zout
400 gr tagliatelle
6 el versgeraspte Parmezaanse kaas
2 el gehakte verse peterselie

Hulpmiddelen & keukengerei
geen
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494243
Homepage ID
928843
Teller
0
Bron
500 pasta gerechten (aangepast recept)
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marianneoud
Gelegenheid