Bereidingswijze
1 Kook de eieren hard. Laat schrikken onder ijskoud water en laat afkoelen. Pel ze. Snij 2 eieren in plakjes.
2 Maak een inkerving in de tomaten en dompel ze 15 tot 20 seconden in kokend water. Laat schrikken onder ijskoud water. Pel en ontpit ze.
3 Plet de overige 2 eieren samen met de sardines, de tomaat en de cocktailsaus. Breng op smaak met peper.
4 Halveer de broodjes. Besmeer ze met het mengsel en beleg ze met plakjes ei. Gril de broodjes goudbruin en serveer ze met de rucola.
2 Maak een inkerving in de tomaten en dompel ze 15 tot 20 seconden in kokend water. Laat schrikken onder ijskoud water. Pel en ontpit ze.
3 Plet de overige 2 eieren samen met de sardines, de tomaat en de cocktailsaus. Breng op smaak met peper.
4 Halveer de broodjes. Besmeer ze met het mengsel en beleg ze met plakjes ei. Gril de broodjes goudbruin en serveer ze met de rucola.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke combinatie
Ingrediënten
4 panini broodjes
4 eieren
1 tomaat
125 g rucola
2 doosjes sardines (uitgelekt)
4 el cocktailsaus
peper
4 eieren
1 tomaat
125 g rucola
2 doosjes sardines (uitgelekt)
4 el cocktailsaus
peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494234
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht