Croque margherita

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/14/2023 - 10:00
Bereidingswijze
1 Warm de tomatenblokjes met de tomatenpuree en uitgeperste knoflook op, breng op smaak met oregano, peper en zout. laat 15 minuten sudderen.
2 Smeer de tomatensaus op de helft van de sneetjes brood, leg er plakjes mozzarella en basilicumblaadjes op. Dek af met de andere sneetjes brood en rooster de croques tussen een croque-ijzer of langs beide kanten op de grill.
3 Zet de croque nog een paar minuten in een voorverwarmde oven van 180°C en laat nog 5 minuten goed doorwarmen in de oven tot de mozzarella gesmolten is.
Afbeelding
Croque margherita
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxDeze vegetarische croque brengt je direct in zuiderse sferen. 
Ingrediënten
8 sneetjes stevig brood, bv. zuurdesem)
400 g tomatenblokjes
1 knoflook teentje
1 basilicum bosje
2 mozzarella bolletjes
40 g tomatenpuree
gedroogde oregano
peper en zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494232
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester