Bereidingswijze
1 Pel en snipper de sjalotten. Snij de spruitjes heel fijn. Bak het spek in een pan
met antiaanbaklaag krokant en laat uitlekken op keukenpapier.
2 Bak 4 spiegeleitjes, haal ze uit de pan. Roerbak in dezelfde pan de sjalotte en de spruiten gedurende 5 minuten. Kruid met peper en zout.
3 Snij de broodjes doormidden en toast ze krokant. Besmeer de onderste helft van elk broodje met mosterd, doe er telkens 1 el geraspte kaas op, en leg er vervolgens de spruiten, het spek, het ei en weer wat kaas op. Dek af met de bovenste helft van het broodje. Serveer meteen.
met antiaanbaklaag krokant en laat uitlekken op keukenpapier.
2 Bak 4 spiegeleitjes, haal ze uit de pan. Roerbak in dezelfde pan de sjalotte en de spruiten gedurende 5 minuten. Kruid met peper en zout.
3 Snij de broodjes doormidden en toast ze krokant. Besmeer de onderste helft van elk broodje met mosterd, doe er telkens 1 el geraspte kaas op, en leg er vervolgens de spruiten, het spek, het ei en weer wat kaas op. Dek af met de bovenste helft van het broodje. Serveer meteen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Super lekker !
Ingrediënten
4 brioche broodjes
8 spek plakjes
16 spruiten
8 el geraspte mozzarella
4 eieren
2 sjalotten
4 tl mosterd
boter
peper & zout
8 spek plakjes
16 spruiten
8 el geraspte mozzarella
4 eieren
2 sjalotten
4 tl mosterd
boter
peper & zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494231
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle Lekker
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht