Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 200 graden
Springvorm invetten
Broccolie beetgaar koken
Champignons bakken
Daarna uit pan nemen.
ui en knoflook bakken
Klop eieren los met de room , peper en zout , osui en gerasptekaas.
Afwerking:
Broccolie in de springvorm ( roosjes naar boven )
Ui knoflookmengsel er over .
Eimengsel erover
Daarna de champignons.
En als laatste de plakjes brie erover.
Schotel 25 min in voorverwarmde oven.
Springvorm invetten
Broccolie beetgaar koken
Champignons bakken
Daarna uit pan nemen.
ui en knoflook bakken
Klop eieren los met de room , peper en zout , osui en gerasptekaas.
Afwerking:
Broccolie in de springvorm ( roosjes naar boven )
Ui knoflookmengsel er over .
Eimengsel erover
Daarna de champignons.
En als laatste de plakjes brie erover.
Schotel 25 min in voorverwarmde oven.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk
Ingrediƫnten
400 gram broccoliroosjes
100 gram kastanje champignons in plakjes
1 bosui in ringetjes.
1 ui in kleine stukjes
2 tenen knoflook fijngesneden
1 eetl olijfolie
60 ml room
50 gram geraspte kaas
4 eieren
100 gram brie
Zout en peper
100 gram kastanje champignons in plakjes
1 bosui in ringetjes.
1 ui in kleine stukjes
2 tenen knoflook fijngesneden
1 eetl olijfolie
60 ml room
50 gram geraspte kaas
4 eieren
100 gram brie
Zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Springvorm
Oven
Oven
Leuke tips
Heb er een tomatensalade bij geserveerd
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494220
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Kookboek
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht