Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten van de brownie bodem tot een homogene massa, verdeel het mengsel in de springvorm. Bak de bodem 25 minuten in de oven en laat het afkoelen buiten de oven.
Week de gelatineblaadjes in een bakje met water.
Maak ondertussen de vulling door de slagroom lobbig te mengen. Voeg vervolgens de rest van de ingrediënten toe en mix het tot een lobbig en luchtig mengsel. Optioneel: Verdeel het mengsel in tweeën en meng bij het ene mengsel de frambozen voor een mooie roze kleur.
Verwarm de gelatineblaadjes in een pannetje met 3 el water. Giet de gelatine in de mixen roer door.
Verdeel het mengsel speels over de bodem en laat de taart minimaal 3 uur in de koelkast opstijven.
Garneer de taart met wat vers fruit en strooi er Zusto over.
Meng de ingrediënten van de brownie bodem tot een homogene massa, verdeel het mengsel in de springvorm. Bak de bodem 25 minuten in de oven en laat het afkoelen buiten de oven.
Week de gelatineblaadjes in een bakje met water.
Maak ondertussen de vulling door de slagroom lobbig te mengen. Voeg vervolgens de rest van de ingrediënten toe en mix het tot een lobbig en luchtig mengsel. Optioneel: Verdeel het mengsel in tweeën en meng bij het ene mengsel de frambozen voor een mooie roze kleur.
Verwarm de gelatineblaadjes in een pannetje met 3 el water. Giet de gelatine in de mixen roer door.
Verdeel het mengsel speels over de bodem en laat de taart minimaal 3 uur in de koelkast opstijven.
Garneer de taart met wat vers fruit en strooi er Zusto over.
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit taartje is altijd lekker! Je kunt hem maken puur zoals in het recept of je voegt er wat fruit aan toe.
Ingrediënten
100 g amandelmeel
15 g eiwitpoeder
45 g gesmolten roomboter
1 ei
45 g Sukrin Gold
20 g cacaopoeder
2 tl wijnsteenbakpoeder
1/4 tl xanthaangom
snufje zout
Vulling:
4 gelatineblaadjes
200 ml slagroom
200 g roomkaas
75 g Zusto
1 tl vanille-extract
Optioneel: Frambozen
15 g eiwitpoeder
45 g gesmolten roomboter
1 ei
45 g Sukrin Gold
20 g cacaopoeder
2 tl wijnsteenbakpoeder
1/4 tl xanthaangom
snufje zout
Vulling:
4 gelatineblaadjes
200 ml slagroom
200 g roomkaas
75 g Zusto
1 tl vanille-extract
Optioneel: Frambozen
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakvorm
Mixer
Mixer
Leuke tips
Pure chocolade is ook erg lekker in combinatie met rood fruit.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Fusion
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1492238
Homepage ID
18350
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid