Chocoladetaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/30/2022 - 14:32
Bereidingswijze
Eieren samen met 100 gram suiker opkloppen tot een lichtgele massa.
100 gram suiker en het water smelten,
Boter en chocolade erbij doen en ook laten smelten.
Dit door het eimengsel "vouwen".
Doe dit direct in de ovenschaal .
Vervolgens bak je de taart au bain marie op 200 graden circa 1 uur. Hij is gaar wanneer de bovenkant droog is
Aantal personen
12.00
Aantal stuks
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Te lekker.De pure smaak van chocolade!
Ingrediƫnten
200 gr suiker
300 gr pure chocolade 70%
5 eieren
100 ml water
200 gr boter
Hulpmiddelen & keukengerei
mixer
bakblik 20cm
oven
pannetje
Leuke tips
Strooi er wat cacaopoeder over en garneer met framboosjes of ander fruit.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1491831
Homepage ID
18350
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
jawico
Gelegenheid