Bereidingswijze
Koek de eieren hard en prak ze fijn in een kommetje. Voeg de mayonaise en de kruiden toe en roer goed door. De verhouding van de verschillende kruiden kan je uiteraard naar eigen smaak variƫren. Pas op dat je niet te veel Aromat gebruikt, anders wordt de eiersalade heel zout. Dus tussendoor even proeven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze eiersalade maakte mijn moeder altijd en deed het altijd heel goed op verjaardagen. Nu maak ik hem en hij valt nog steeds in de smaak. En het recept is verrassend eenvoudig. Heerlijk op een stokbroodje of toastje.
Ingrediƫnten
4 eieren, 2 el Zaanse mayonaise, knoflookpoeder, kerriepoeder, aromat.
Leuke tips
Heerlijk op stokbrood of een toastje. Voor de variatie kun je er paprikapoeder of bieslook aan toevoegen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1491223
Homepage ID
3028415
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid