Bereidingswijze
Meng alles door elkaar en proef. Voeg zo nodig meer wijnazijn of suiker toe.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze eenvoudige komkommersalade heb ik inmiddels de tweede keer gemaakt. Het is een meegeleverd recept van de Wijnbeurs en wordt geserveerd bij Gravad Lax met rode biet. Een gerecht dat ik altijd nog eens zelf wil maken. Het begrip zoetzuur is voor iedereen anders , vandaar dat ik bij de wijnazijn en de suiker ( naar smaak) heb toegevoegd.Deze salade smaakt niet alleen perfect bij gravad lax , maar is een salade , die bij veel gerechten een heerlijke frisse toets zal toevoegen.
Ingrediënten
1 komkommer in dunne plakjes geschaafd
1 rode ui gepeld en in dunne halve ringen
½ bosje verse dille gesnipperd
zeezout naar smaak
60 ml witte wijnazijn( naar smaak)
75 gram kristalsuiker( naar smaak )
1 rode ui gepeld en in dunne halve ringen
½ bosje verse dille gesnipperd
zeezout naar smaak
60 ml witte wijnazijn( naar smaak)
75 gram kristalsuiker( naar smaak )
Hulpmiddelen & keukengerei
snijplank, kom mes en schaaf mandoline
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1491183
Homepage ID
2796273
Teller
0
Bron
Meegeleverd recept van de Wijnbeurs eigen tekst en foto's
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch