Bereidingswijze
Verhit 3 el olijfolie in een ruime koekenpan en bak de gnocchi in 12-15 min. knapperig. Schep regelmatig om. Verhit intussen 3 el olijfolie in een hapjespan en fruit de uien uit het soeppakket 3 min.
Ris de tijm van de takjes en bak mee met de ui. Voeg het gehakt toe en bak rul. Snijd intussen de knoflook fijn, voeg toe en bak mee.
Voeg 1 el bloem toe en bak 1 min. Schenk er de slagroom bij, strooi de bouillonpoeder erbij en roer door. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Voeg eventueel een scheutje water toe voor een smeuïge saus. Schep er het gehakt met de knoflook door. Verdeel de gnocchi over 4 diepe borden en verdeel er de saus over.
Ris de tijm van de takjes en bak mee met de ui. Voeg het gehakt toe en bak rul. Snijd intussen de knoflook fijn, voeg toe en bak mee.
Voeg 1 el bloem toe en bak 1 min. Schenk er de slagroom bij, strooi de bouillonpoeder erbij en roer door. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Voeg eventueel een scheutje water toe voor een smeuïge saus. Schep er het gehakt met de knoflook door. Verdeel de gnocchi over 4 diepe borden en verdeel er de saus over.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor de liefhebbers van Italiaans eten maken we vandaag een heerlijk gerecht met gnocchi.
Ingrediënten
5 el olijfolie
1 kg gnocchi (2 zakken à 500 g)
300 g biologische rundergehakt
2 tenen knoflook
1 el tarwebloem
250 ml kookzuivel 7%
400 g gewassen spinazie
1 pak pureersoep Franse uiensoep
1 kg gnocchi (2 zakken à 500 g)
300 g biologische rundergehakt
2 tenen knoflook
1 el tarwebloem
250 ml kookzuivel 7%
400 g gewassen spinazie
1 pak pureersoep Franse uiensoep
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491165
Homepage ID
2796575
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht