Bereidingswijze
Oven voorverwarmen 200 graden
Verhit de room in een pan met de knoflook .
Zet daarna gas uit en laat 10 min trekken
Kook de knolselderij in water met de groenten bouillonblokje 5 min
Giet af en spoel de knolselderij na met koud water.
Dep de plakken droog .
Zeef de room.
Roer er daarna bieslook door en smaak af met peper en zout.
Vet een ovenschotel in .
Laagje room.
Daarop laagje knolselderij
Dan een laagje geraspte kaas
Herhaal dit tot alles op is.
Eindig met geraspte kaas en daarover walnoten
Ongeveer 40 min in oven
Verhit de room in een pan met de knoflook .
Zet daarna gas uit en laat 10 min trekken
Kook de knolselderij in water met de groenten bouillonblokje 5 min
Giet af en spoel de knolselderij na met koud water.
Dep de plakken droog .
Zeef de room.
Roer er daarna bieslook door en smaak af met peper en zout.
Vet een ovenschotel in .
Laagje room.
Daarop laagje knolselderij
Dan een laagje geraspte kaas
Herhaal dit tot alles op is.
Eindig met geraspte kaas en daarover walnoten
Ongeveer 40 min in oven
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk bij zalm
Ingrediënten
1 knolselderij in dunne plakjes
Boter
250 ml room
3 tenen knoflook in dunne plakjes
1 groenten bouillonblokje
10 gram verse bieslook gesnipperd
Zout en peper
175 gruyère geraspt
100 geraspte belegen kaas
2 eetlepels walnoten
Boter
250 ml room
3 tenen knoflook in dunne plakjes
1 groenten bouillonblokje
10 gram verse bieslook gesnipperd
Zout en peper
175 gruyère geraspt
100 geraspte belegen kaas
2 eetlepels walnoten
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschaal
Oven
Oven
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1490995
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Website
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht