Bereidingswijze
-Meng ½ kl zout met ½ kl espelettepeper.
-Schil de mango en snij enkele mooie blokjes af om te garneren. Snij de rest in stukjes.
-Snij de limoen in twee.
-Druk de rand van een glas in de limoen en druk dan in het zoutmengsel.
-Pers de limoen uit.
-Doe 150 g van het mangovruchtvlees met limoensap, tequila in Cointreau in de blender en mix.
-Doe met ijsblokjes in de shaker. Schud goed en giet door een strainer boven het glas.
Steek de mangoblokjes samen met de jalapeño op een prikker, zet in het glas en serveer.
-Schil de mango en snij enkele mooie blokjes af om te garneren. Snij de rest in stukjes.
-Snij de limoen in twee.
-Druk de rand van een glas in de limoen en druk dan in het zoutmengsel.
-Pers de limoen uit.
-Doe 150 g van het mangovruchtvlees met limoensap, tequila in Cointreau in de blender en mix.
-Doe met ijsblokjes in de shaker. Schud goed en giet door een strainer boven het glas.
Steek de mangoblokjes samen met de jalapeño op een prikker, zet in het glas en serveer.
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vervang de klassieke bubbels eens door een heerlijke cocktail
Ingrediënten
60 ml tequila
30 ml Cointreau
1 limoen
1 mango
2 plakjes jalapeno
zout
esplettepeper
ijsblokjes
30 ml Cointreau
1 limoen
1 mango
2 plakjes jalapeno
zout
esplettepeper
ijsblokjes
Hulpmiddelen & keukengerei
blender
shaker
strainer ( zeefje)
houten prikker
shaker
strainer ( zeefje)
houten prikker
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1490977
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
spar
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch