Macaroni taart van Rudolph van Veen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/03/2021 - 09:28
Bereidingswijze




BEREIDINGSWIJZE

Stap 1:
Verwarm de oven voor op 170 °C.

Stap 2:
Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af, spoel koud (niet te koud, gewoon een beetje afkoelen, anders laat het de ei al stollen, en dat moet niet!) en laat goed uitlekken.

Stap 3:
Vet de ovenschaal in met een beetje boter. Snijd de ham en de paprika's in blokjes. Meng in een kom de macaroni, ham, kaas, paprika's, eieren, koffiemelk, peper, zout en de nootmuskaat.

Stap 4:
Schep het mengsel in de ovenschaal. Snijd de boter in blokjes. Bestrooi met de paneermeel en verdeel de blokjes boter erover.
Bak de macaronitaart circa 60 minuten in de oven.

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een recept, van 1 van mijn favoriete tv chefs
Rudolph van Veen. 
En ik wilde dit recept graag met jullie delen.
Ingrediënten
volkoren macaroni 200 g
gekookte ham (dikke plak) 2 stuks
2 rode paprika
2 groene paprika
200 g jonge geraspte kaas
4 eieren
1  scheutje koffiemelk
1 mespunt nootmuskaat
5 eetlepels paneermeel
25 g boter om mee in te vetten
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschaal
Leuke tips
Als je nog over hebt, bewaar je het tot de volgende dag als lunch, want ook koud, is dit heel goed te eten.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490973
Homepage ID
3033687
Teller
0
Bron
Ik zag dit op tv, bij 24 kitchen.
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
VinoWolf