Bereidingswijze
1 Snij de runderfilet met een vlijmscherp mes eerst in flinterdunne plakjes, en snij daarna de plakjes in zo fijn mogelijke reepjes. Maak de lente-uitjes schoon, snipper zowel het wit als het groen heel fijn.
2 Vermeng de vleesreepjes met de uitjes en de sojasaus. Kruid naar smaak bij met peper uit de molen.
3 Verdeel in porties en werk af met de sesamzaadjes.
4 Heel lekker met een salade van geschaafde witte kool, aangemaakt met een vinaigrette van 6 eetlepels slaolie en 1 koffielepeltje rijstazijn.
2 Vermeng de vleesreepjes met de uitjes en de sojasaus. Kruid naar smaak bij met peper uit de molen.
3 Verdeel in porties en werk af met de sesamzaadjes.
4 Heel lekker met een salade van geschaafde witte kool, aangemaakt met een vinaigrette van 6 eetlepels slaolie en 1 koffielepeltje rijstazijn.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxEen heerlijk stukje vlees uit het Oosten
Ingrediƫnten
400 g runderfilet
2 lente-uien (gesnipperd)
2 el sojasaus
1 el sesamolie
2 el sesamzaadjes
zwarte peper
2 lente-uien (gesnipperd)
2 el sojasaus
1 el sesamolie
2 el sesamzaadjes
zwarte peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1490953
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht