Bereidingswijze
Snijd de knoflook in zo dun mogelijke plakjes. Verhit 1 el olie samen met de olie uit het blikje van de ansjovis in een hapjespan. Fruit de knoflook 3 min. op laag vuur. Snijd de ansjovis fijn, voeg toe en verwarm mee. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.
Giet de olijven af. Verhit 1 el olie in een ruime koekenpan en bak de olijven 5 min. Kook intussen de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Halveer de tomaatjes. Leg de tomaten met de snijkant naar beneden bij de olijven in de koekenpan en bak 2-3 min. op hoog vuur.
Giet de farfalle af. Schep de farfalle door de spinazie. Verdeel de pasta over 4 borden. Schep de tomaatjes met de olijven erop en serveer.
Giet de olijven af. Verhit 1 el olie in een ruime koekenpan en bak de olijven 5 min. Kook intussen de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Halveer de tomaatjes. Leg de tomaten met de snijkant naar beneden bij de olijven in de koekenpan en bak 2-3 min. op hoog vuur.
Giet de farfalle af. Schep de farfalle door de spinazie. Verdeel de pasta over 4 borden. Schep de tomaatjes met de olijven erop en serveer.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Wil je een snelle pasta, boordevol smaak? Dan is dit hét recept dat je wil maken.
Ingrediënten
500 g cherrytomaten
2 el olijfolie
300 g farfalle
3 tenen knoflook
45 g ansjovisfilets in olijfolie
400 g gewassen spinazie
220 g zwarte olijven zonder pit
2 el olijfolie
300 g farfalle
3 tenen knoflook
45 g ansjovisfilets in olijfolie
400 g gewassen spinazie
220 g zwarte olijven zonder pit
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490949
Homepage ID
2796575
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht