Bereidingswijze
Verwarm de oven op 200 graden, snij de champignons in schijfjes, boter in de pan en bak de champignons aan in de pan pers er de knoflook bij en laat nog even bakken, snij de lente ui of pijpajuin in kleine stukjes snij de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes meng alle ingredienten onder het gehakt doe alles in een bakvorm en bak in de oven voor 45 min.
P.S Als je dit te vochtig vindt om te bakken kan je wat broodkruim of paneermeel toe voegen.
P.S Als je dit te vochtig vindt om te bakken kan je wat broodkruim of paneermeel toe voegen.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker gehaktbrood net iets anders
Ingrediƫnten
700gr. half en half gehakt
1 ei
broodkruim of paneermeel
250gr. champignons
3 stengels pijpajuin of lente ui
150gr kaas mix van abdijkaas emmental en cheddar
50gr. roqufort
2 of 3 tl. dijon mosterd of engelse mosterd
3 of 4 zongedroogde tomaatjes
2 teentjes look
1/2 tl. tijm
gehaktkruiden
peper
boter
1 ei
broodkruim of paneermeel
250gr. champignons
3 stengels pijpajuin of lente ui
150gr kaas mix van abdijkaas emmental en cheddar
50gr. roqufort
2 of 3 tl. dijon mosterd of engelse mosterd
3 of 4 zongedroogde tomaatjes
2 teentjes look
1/2 tl. tijm
gehaktkruiden
peper
boter
Hulpmiddelen & keukengerei
Knoflookpers - braadpan - mes - oven
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490943
Homepage ID
3033749
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht