Fritatta van boerenkool en pompoen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/29/2021 - 19:48
Bereidingswijze
Bak de gerookte spekjes , voeg daarna de ui en knoflook toe en bak even mee.
Doe boerenkool erbij stoof even mee
Schep de gare pompoenblokjes toe .
Haal de pan van het vuur en voeg de stukjes brie toe.
Klop de eieren los met de room ,peper ,zout en de helft van de geraspte kaas .
Roer het eiermengsel door de boerenkool massa.
Vet een ovenschotel in met een beetje boter .
Doe het mengsel in de schotel.
Bedek deze met de overgebleven geraspte kaas.
Zet de schotel in een voor verwarmde oven van 200 graden 45 min
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker
Ingrediƫnten
1 ui gesnipperd
1 teen knoflook gesnipperd
125 gram gerookte spekjes
200 gram rookworst in halve plakjes
2 eetlepels boter
200 gram gegaarde pompoen
300 gram boerenkool
5 eieren
Peper en zout
150 gram geraspte kaas
100 gram brie of andere Franse kaas in blokjes
100 gram room of yoghurt
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven .
Ovenschaal
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490923
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Tijdschrift
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pejejaru