Bereidingswijze
Was de slabladeren , laat ze uitlekken en dep ze droog of slinger ze droog in de slacentrifuge.
Schik de sla per persoon in een kom en verdeel er de tomatenblokjes over. Vervolgens de dressing. Leg er de stukken ei tussen en strooi wat aromat op de stukken ei en serveer.
Schik de sla per persoon in een kom en verdeel er de tomatenblokjes over. Vervolgens de dressing. Leg er de stukken ei tussen en strooi wat aromat op de stukken ei en serveer.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Simpel, maar lekker en past bij veel.
Ingrediënten
1 krop sla
½ tomaat in blokjes
2 hard gekookte eieren afgekoeld
VOOR DE DRESSING
1 zoet zure augurk in blokjes
1 kleine sjalot gesnipperd
1 kleine teen knoflook gesnipperd
1 dessert lepel mayonaise
1 tl zachte mosterd
1 dessert lepel rode wijn azijn
1 tl olijfolie
1 kneep agave siroop
scheutje water
peper en zout naar smaak
½ tomaat in blokjes
2 hard gekookte eieren afgekoeld
VOOR DE DRESSING
1 zoet zure augurk in blokjes
1 kleine sjalot gesnipperd
1 kleine teen knoflook gesnipperd
1 dessert lepel mayonaise
1 tl zachte mosterd
1 dessert lepel rode wijn azijn
1 tl olijfolie
1 kneep agave siroop
scheutje water
peper en zout naar smaak
Hulpmiddelen & keukengerei
snijplak, pan, mes , saladekom
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1490909
Homepage ID
2796273
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch