Bereidingswijze
Stoof de ui , knoflook en kervelpoeder aan in een beetje olijfolie.
Vuur laag bloemkoolrijst en garnalen erbij .
Laat 5 min staan en schep af en toe om.
Haal pan van het vuur leg de kaas op het mengsel .
Laat afkoelen en voeg op laatst eiwit toe.
Maal knabbelbacon leg op een bord
Meng bloemkool garnalen mengsel met een blender tot een ragout.
Maak kleine kroketjes ( handen nat anders plakt het )
Rol daarna door knabbel bacon poeder
Zet daarna 1 uur in de koelkast om op te stijven.
Haal kroketjes 20 min voor gebruikuit de koelkast
Oven voorverwarmen 180 graden
Leg kroketjes op bakplaat met bakpapier .
15 min in oven
Vuur laag bloemkoolrijst en garnalen erbij .
Laat 5 min staan en schep af en toe om.
Haal pan van het vuur leg de kaas op het mengsel .
Laat afkoelen en voeg op laatst eiwit toe.
Maal knabbelbacon leg op een bord
Meng bloemkool garnalen mengsel met een blender tot een ragout.
Maak kleine kroketjes ( handen nat anders plakt het )
Rol daarna door knabbel bacon poeder
Zet daarna 1 uur in de koelkast om op te stijven.
Haal kroketjes 20 min voor gebruikuit de koelkast
Oven voorverwarmen 180 graden
Leg kroketjes op bakplaat met bakpapier .
15 min in oven
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
16.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker
Ingrediƫnten
200 gram bloemkoolroosjes
200 gram Hollandse garnalen
1 eiwit
1 ui gesnipperd
1 teen knoflook geperst
1 eetl olijfolie
1 theelepel kervelpoeder
1 tl zout
30 gram geraspte kaas
45 gram knabbelbacon
200 gram Hollandse garnalen
1 eiwit
1 ui gesnipperd
1 teen knoflook geperst
1 eetl olijfolie
1 theelepel kervelpoeder
1 tl zout
30 gram geraspte kaas
45 gram knabbelbacon
Hulpmiddelen & keukengerei
Blender, oven , bakplaat , bakpapier
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1490903
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Tijdschrift
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht