Bereidingswijze
Verhit de olijfolie in een pan .
Fruit de ui en knoflook 2 a 3 Min aan.
Snijd de kippendijfilets in stukken en voeg toe aan de pan.
Bak de kip bijna gaar .voeg hier vervolgens de kokosmelk , currypasta, gemberpoeder, en flink wat peper en zout aan toe.
Meng goed.
Voeg de groentenbouilon toe en reng aan de kook.
Voeg als laatste de paprika reepjes en de maïs bij de soep.
Laat nog 5 min doorkoken.
Snij de limoen in schijfjes en ris de blaadjes van de takjes koriander.
Serveer de soep met een schijfje limoen en verse koriander.
Fruit de ui en knoflook 2 a 3 Min aan.
Snijd de kippendijfilets in stukken en voeg toe aan de pan.
Bak de kip bijna gaar .voeg hier vervolgens de kokosmelk , currypasta, gemberpoeder, en flink wat peper en zout aan toe.
Meng goed.
Voeg de groentenbouilon toe en reng aan de kook.
Voeg als laatste de paprika reepjes en de maïs bij de soep.
Laat nog 5 min doorkoken.
Snij de limoen in schijfjes en ris de blaadjes van de takjes koriander.
Serveer de soep met een schijfje limoen en verse koriander.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker gevuld soepje
Ingrediënten
1 ui gesnipperd
1 teen knoflook fijn gesneden
1 eetl olijfolie
2 kippendijfilets
200 ml kokosmelk
3 eetl gele currypasta
2 tl gemberpoeder
Peper en zout
200 ml groentenbouilon
2 rode paprika's in reepjes
150 gram maïs of babymassage
1 limoen
Handje koriander
1 teen knoflook fijn gesneden
1 eetl olijfolie
2 kippendijfilets
200 ml kokosmelk
3 eetl gele currypasta
2 tl gemberpoeder
Peper en zout
200 ml groentenbouilon
2 rode paprika's in reepjes
150 gram maïs of babymassage
1 limoen
Handje koriander
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1490899
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Krant
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht