Bereidingswijze
Hak de bieslook fijn em meng de bieslook ,olijfolie, appelazijn, limoensap, mosterd , ketjap manis, gembernat tot een vinaigrette.
Snij de tonijnsteak en appel in kleine blokjes.
Meng de appel 3n de tonijn blokjes met de sesamzaadjes en de helft van de vinaigrette .
Snij de radijsjes in plakjes en de bosui in ringetjes .
Verdeel de tonijn tartaar over de papadums .
Top af met de radijsjes en de bosui en besprenkel met de rest van de vinaigrette.
Snij de tonijnsteak en appel in kleine blokjes.
Meng de appel 3n de tonijn blokjes met de sesamzaadjes en de helft van de vinaigrette .
Snij de radijsjes in plakjes en de bosui in ringetjes .
Verdeel de tonijn tartaar over de papadums .
Top af met de radijsjes en de bosui en besprenkel met de rest van de vinaigrette.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk
Ingrediƫnten
4 takjes bieslook
3 eetl olijfolie
0,5 eetl appelazijn
0.5 eetl limoensap
1 tl mosterd
2 tonijnsteak
1 groene appel
1 eetl sesamzaadjes
4 radijsjes
1 bosui
4 papadums
Scheutje ketjap manis
Scheutje gembernat
Peper en zout
3 eetl olijfolie
0,5 eetl appelazijn
0.5 eetl limoensap
1 tl mosterd
2 tonijnsteak
1 groene appel
1 eetl sesamzaadjes
4 radijsjes
1 bosui
4 papadums
Scheutje ketjap manis
Scheutje gembernat
Peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1490897
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Krant
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht