Papadums met tonijn tartaar

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 11/27/2021 - 18:33
Bereidingswijze
Hak de bieslook fijn em meng de bieslook ,olijfolie, appelazijn, limoensap, mosterd , ketjap manis, gembernat tot een vinaigrette.
Snij de tonijnsteak en appel in kleine blokjes.
Meng de appel 3n de tonijn blokjes met de sesamzaadjes en de helft van de vinaigrette .
Snij de radijsjes in plakjes en de bosui in ringetjes .
Verdeel de tonijn tartaar over de papadums .
Top af met de radijsjes en de bosui en besprenkel met de rest van de vinaigrette.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk
Ingrediƫnten
4 takjes bieslook
3 eetl olijfolie
0,5 eetl appelazijn
0.5 eetl limoensap
1 tl mosterd
2 tonijnsteak
1 groene appel
1 eetl sesamzaadjes
4 radijsjes
1 bosui
4 papadums
Scheutje ketjap manis
Scheutje gembernat
Peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1490897
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Krant
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pejejaru