Bereidingswijze
Ui, knoflook aan fruiten.
Daarna, laurierblaadje en garam masala toevoegen even mee smoren .
Daarna bloemkoolroosjes erbij ( enkele roosjes apart houden voor garnering.).en de bouillon 15 min laten koken.
Van bloemkoolroosjes plakjes maken Daarna roosteren in voorverwarmde oven van 160 graden 15 min.
Verwijder laurierblaadje en pureer de soep.
Voeg de kokosmelk toe en smaak af met peper en zout.
Serveren : soepje in kop of glaasje
Garneren met bloemkoolschijfjes, pepertje, gerookte eendenborst en een beetje dille.
Daarna, laurierblaadje en garam masala toevoegen even mee smoren .
Daarna bloemkoolroosjes erbij ( enkele roosjes apart houden voor garnering.).en de bouillon 15 min laten koken.
Van bloemkoolroosjes plakjes maken Daarna roosteren in voorverwarmde oven van 160 graden 15 min.
Verwijder laurierblaadje en pureer de soep.
Voeg de kokosmelk toe en smaak af met peper en zout.
Serveren : soepje in kop of glaasje
Garneren met bloemkoolschijfjes, pepertje, gerookte eendenborst en een beetje dille.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker soepje
Ingrediënten
4 plakken gerookte eendenborst
1 uien gesnipperd
1 groene peper gesnipperd
Enkel takjes dille
700ml kippenbouillon
1 teen knoflook gesnipperd
200 ml kokosmelk
1 laurierblaadje
1 eetl garam masala
Peper en zout
1 uien gesnipperd
1 groene peper gesnipperd
Enkel takjes dille
700ml kippenbouillon
1 teen knoflook gesnipperd
200 ml kokosmelk
1 laurierblaadje
1 eetl garam masala
Peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Blender
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1490875
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Tijdschrift
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht