Bereidingswijze
1 Spoel de appelen grondig en snij ze in dunne plakjes. Doe ze in een grote glazen bokaal en giet er de cognac bij.
2 Doe de salie bij de appelen. Laat de appelplakjes de cognac opnemen en voeg vervolgens de appelcider toe.
3 Laat het geheel minstens 30 minuten trekken. Giet er bij aankomst van je gasten de prosecco bij.
2 Doe de salie bij de appelen. Laat de appelplakjes de cognac opnemen en voeg vervolgens de appelcider toe.
3 Laat het geheel minstens 30 minuten trekken. Giet er bij aankomst van je gasten de prosecco bij.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxDeze kerst sangria om te delen is een supersimpel drankje voor de feestdagen.......Gezondheid !
Ingrediënten
3 appelen
1 bosje salie
10 cl cognac
75 cl prosecco (koud)
50 cl appelcider
1 bosje salie
10 cl cognac
75 cl prosecco (koud)
50 cl appelcider
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1490849
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch