Bereidingswijze
Kook de pasta volgens de bereidingswijze.
Fruit de ui en de knoflook.
Voeg de champignons toe en bak zachtjes, ca. 5 minuten.
Voeg de tonijn en Creme Fraiche toe.
Warm dit op totdat het bijna kookt.
Voeg peper naar smaak toe.
Voeg de pijnboompitten toe.
Meng de al dente pasta door de saus en strooi en een beetje peterselie over.
Fruit de ui en de knoflook.
Voeg de champignons toe en bak zachtjes, ca. 5 minuten.
Voeg de tonijn en Creme Fraiche toe.
Warm dit op totdat het bijna kookt.
Voeg peper naar smaak toe.
Voeg de pijnboompitten toe.
Meng de al dente pasta door de saus en strooi en een beetje peterselie over.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
het zag er heerlijk uit en smaakte nét zo heerlijk!
Ingrediënten
300 g pasta
2 blikjes tonijn in olijfolie
250 g champignons, in stukken gesneden
1 grote ui, gesnipperd
250 g creme fraiche à 125 Gram
zwarte peper
1 bakje geroosterde pijnboompitten
2 teentjes knoflook
handje peterselie
2 blikjes tonijn in olijfolie
250 g champignons, in stukken gesneden
1 grote ui, gesnipperd
250 g creme fraiche à 125 Gram
zwarte peper
1 bakje geroosterde pijnboompitten
2 teentjes knoflook
handje peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
slowcooker of crockpot
Leuke tips
eventueel kan er parmezaanse kaas over.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490795
Homepage ID
2173109
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht