Bereidingswijze
Kook de eieren hard.
laat ze schrikken,
zodra de eieren een beetje afgekoelt zijn pel je ze en doe je ze in een meng kom.
prak de eieren voeg hier de kruiden aan toe, de kerrie poeder, peper, zout, paprika poeder, basilicum en maggie
goed roeren en nog een keer prakken. voeg 1 tube zaanse mayonaise toe en goed mixen.
terug in de koelkast goed laten koelen en smakelijk eten op je toastje of op brood
laat ze schrikken,
zodra de eieren een beetje afgekoelt zijn pel je ze en doe je ze in een meng kom.
prak de eieren voeg hier de kruiden aan toe, de kerrie poeder, peper, zout, paprika poeder, basilicum en maggie
goed roeren en nog een keer prakken. voeg 1 tube zaanse mayonaise toe en goed mixen.
terug in de koelkast goed laten koelen en smakelijk eten op je toastje of op brood
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Mijn oma maakte altijd erg lekkere eiersalade. en nu ik daar niet meer woon proberen we het steeds zelf weer om het net zo goed na te maken. tegenwoordig hebben we een zeer lekkere eiersalade met een eigen twist..
Ingrediƫnten
12 eieren koken
2 tl kerrie poeder
2 tl paprika mild poeder
4 tl basilicum
2 El Maggie
Peper zout naar eigen smaak
1 tube Saanze mayo
2 tl kerrie poeder
2 tl paprika mild poeder
4 tl basilicum
2 El Maggie
Peper zout naar eigen smaak
1 tube Saanze mayo
Hulpmiddelen & keukengerei
Beslag kom of bak
1 vork
1 theelepel
1 bakje om je salade in te bewaren
1 pannenliker
1 vork
1 theelepel
1 bakje om je salade in te bewaren
1 pannenliker
Leuke tips
Voor een verfrissende smaak kun je er 1 fijn gesniperde uitje door doen en eventueel besprenklen met peterselie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1489309
Homepage ID
3030459
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid