Bereidingswijze
Routebeschrijving Instructies Checklist
Stap 1
Voeg een dunne laag chocoladeglazuur toe aan de bovenkant van de hele cupcake.
Stap 2
Voeg een klodder chocoladeglazuur toe aan het onderste derde deel van de bovenkant van de cupcake. Plaats het donutgat op de klodder, zodat de klodder glazuur het donutgat op zijn plaats houdt.
Stap 3
Gebruik een kleine spatel om het donutgat in te smeren met chocoladeglazuur zodat het mengt met cupcake.
Stap 4
Plaats de chocoladekoekkruimels in een kom. Keer cupcake in de kruimels en rol om te bedekken. Dit kan ook worden gedaan door uw hand tot een kom te vormen en deze als kom te gebruiken.
Stap 5
Plaats een kleine spuitzak met een # 2 of 3-punt. Vul met vanille-glazuur en spuit kleine cirkels voor de ogen. Plaats een klein chocoladesnoepje of suikerparel in het midden van elke schijf voor de ogen en een klein chocoladesnoepje bovenop het matte donutgat voor de neus.
Stap 6
Vul een kleine spuitzak met glazuur van pure chocolade. Gebruik een # 2 of 3-punt om neus en snuit te omlijnen.
Stap 7
Druk of rol kauwbare chocoladesnoepjes of karamel uit tot een-inch bladvorm om 2 oren te maken. Plaats een oor op "10 uur" en het andere op "2 uur".
Stap 8
Snijd een klein stukje fruitrolletje voor de tong en steek het onder de neus in.
Stap 1
Voeg een dunne laag chocoladeglazuur toe aan de bovenkant van de hele cupcake.
Stap 2
Voeg een klodder chocoladeglazuur toe aan het onderste derde deel van de bovenkant van de cupcake. Plaats het donutgat op de klodder, zodat de klodder glazuur het donutgat op zijn plaats houdt.
Stap 3
Gebruik een kleine spatel om het donutgat in te smeren met chocoladeglazuur zodat het mengt met cupcake.
Stap 4
Plaats de chocoladekoekkruimels in een kom. Keer cupcake in de kruimels en rol om te bedekken. Dit kan ook worden gedaan door uw hand tot een kom te vormen en deze als kom te gebruiken.
Stap 5
Plaats een kleine spuitzak met een # 2 of 3-punt. Vul met vanille-glazuur en spuit kleine cirkels voor de ogen. Plaats een klein chocoladesnoepje of suikerparel in het midden van elke schijf voor de ogen en een klein chocoladesnoepje bovenop het matte donutgat voor de neus.
Stap 6
Vul een kleine spuitzak met glazuur van pure chocolade. Gebruik een # 2 of 3-punt om neus en snuit te omlijnen.
Stap 7
Druk of rol kauwbare chocoladesnoepjes of karamel uit tot een-inch bladvorm om 2 oren te maken. Plaats een oor op "10 uur" en het andere op "2 uur".
Stap 8
Snijd een klein stukje fruitrolletje voor de tong en steek het onder de neus in.
Aantal personen
7.00
Aantal stuks
7.00
Vertel iets leuks over dit recept
=16pxIk maak altijd cupcakes voor mijn eigen huisdier die ik Mr. Animal genoemd heb.
Ingrediënten
1 vanille cupcake met chocoladeglazuur
¼ kopje extra chocoladeglazuur om te decoreren
1 donutgat
¼ kopje chocoladekruimels
1 theelepel vanille glazuur
3 kleine chocoladesnoepjes of suikerparels
1 taai chocoladesnoepje (zoals een Tootsie Roll) of karamel
1 theelepel pure chocoladeglazuur
1 fruitrol of rood / roze kauwsnoepjes (zoals een Tootsie Roll)
¼ kopje extra chocoladeglazuur om te decoreren
1 donutgat
¼ kopje chocoladekruimels
1 theelepel vanille glazuur
3 kleine chocoladesnoepjes of suikerparels
1 taai chocoladesnoepje (zoals een Tootsie Roll) of karamel
1 theelepel pure chocoladeglazuur
1 fruitrol of rood / roze kauwsnoepjes (zoals een Tootsie Roll)
Leuke tips
Voor de basisglazuur bovenop elke cupcake heb je slechts genoeg nodig om de bovenkant van elke cupcake lichtjes te coaten, ongeveer ¼ kopje glazuur per cupcake. Te veel glazuur op de cupcake zal het moeilijker maken om het gezicht van de puppy te versieren.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1484227
Homepage ID
2621403
Teller
0
Bron
https://www.myrecipes.com/recipe/brown-dog-cupcakes
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid