Makkelijke monchoutaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/18/2020 - 23:19
Bereidingswijze
Verkruimel de bastognekoeken
Smelt de boter
Meng de koekkruimels erdoorheen tor alle boter is opgenomen

Haal de bodem uit de springvorm, bakpapier erover en de springvorm er weer op.
Bastognemengsel in de vorm en gelijkmatig verdelen over de bodem en aandrukken met de bolle kant van een lepel.
Bodem af laten koelen in de koelkast

Roomkaas loskloppen, poedersuiker naar gevoel toevoegen.
Slagroom en klopfix aan het roomkaasmengsel toevoegen en mixen tot het vrij stevig is.
Dit over de bastognebodem verdelen en in de koeling zetten tot gebruik.
Voor het aansnijden het vlaaifruit erover verdelen.
Geniet ervan!
Aantal personen
12.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Veel gemaakte snelle monchoutaart, ideaal als er ineens visite komt en er zijn geen koekjes in huis.
Ingrediƫnten
Pak bastognekoeken
90 gram roomboter
400 ml slagroom
400 gram roomkaas
2 zakjes klopfix
Poedersuiker
Kersenvlaaifruit
Hulpmiddelen & keukengerei
Mixer
Springvorm
Bakpapier
Leuke tips
Ook lekker met wat chocovlokken over het vlaaifruit heen of door de monchou.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1483563
Homepage ID
2975209
Teller
2
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
Chantie1989
Gelegenheid