KOKOS-PANNENKOEKENTAART MET BANAAN EN CHOCOLADESAUS

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/16/2020 - 06:23
Bereidingswijze
-Meng de kokosmelk met de eieren en de bloem. Meng alles goed en giet het mengsel door een zeef zodat er geen klonters meer inzitten. Meng er de geraspte kokos onder.
-Bak nu de pannenkoeken in een beetje boter.
-Pel de bananen en snij ze in schijfjes.
-Beleg een afgekoelde pannenkoek met schijfjes banaan. Bedek deze pannenkoek met banaan met een andere pannenkoek, beleg die weer met banaan, dek af, enzovoort zodat je een heuse taart krijgt.
-Smelt de chocolade au bain-marie met 2 eetlepels Solo en overgiet de taart met de chocoladesaus.
-Laat de taart goed afkoelen in de koelkast vooraleer je hem serveert.
Afbeelding
KOKOS-PANNENKOEKENTAART MET BANAAN EN CHOCOLADESAUS
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=16pxMag het eens iets exotischer zijn qua dessert? Probeer dan dit recept voor kokos pannenkoekentaart met banaan en chocoladesaus eens uit. Wij zijn er dol op!
Ingrediƫnten
0.5 l kokosmelk
4 eieren
300 g bloem
200 g geraspte kokos
boter
4 bananen
300 g zwarte chocolade
Leuke tips
TIP

Maak deze taart idealiter een dagje op voorhand. Hoe langer hij in de koelkast staat, hoe steviger hij zal worden en dus makkelijker te snijden en serveren.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1482719
Homepage ID
1090993
Teller
18
Bron
solo
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester
Gelegenheid