Bereidingswijze
Meng de salade met de schoongemaakte en fijn getrokken makreel ( zonder bruine stukjes!) samen met heel veel vers gemalen(!) peper,(dit lost uiteindelijk op ), 4 tot 6 scheuten tabasco en net zoveel slasaus dat het wel korrelig blijft maar ook smeuïg.
Zet in de koelkast voor een dag.
Volgende dag niet proeven, de salade smaakt zuur, wellicht dat je denkt dat je het weg wilt gooien, komt door de tabasco/makreel.
Schep 2 tot 3 eetlepels goeie mayo door de salade en serveer direct op een toost of bij de bbq
Zet in de koelkast voor een dag.
Volgende dag niet proeven, de salade smaakt zuur, wellicht dat je denkt dat je het weg wilt gooien, komt door de tabasco/makreel.
Schep 2 tot 3 eetlepels goeie mayo door de salade en serveer direct op een toost of bij de bbq
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ben dol op makreel, is ook erg gezond
Ingrediënten
Bakje Jomha huzarensalade
Pakje makreelfilet (van AH, maar wel in de aanbieding)
Slasaus( met tuinkruiden)
Mayonaise (goeie uit pot of maak het zelf)
vers gemalen peper !!!!
Tabasco
Pakje makreelfilet (van AH, maar wel in de aanbieding)
Slasaus( met tuinkruiden)
Mayonaise (goeie uit pot of maak het zelf)
vers gemalen peper !!!!
Tabasco
Hulpmiddelen & keukengerei
bakje 500 ml
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vis
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1480987
Homepage ID
2940791
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid