Bereidingswijze
Maak knoflook, gember, sjalot schoon en hak fijn
Snijd peper (schoon) in dunne reepjes
Maak paprika schoon en snijd in gelijke stukkejn
Snijd ui in gelijke stukken
Laat gedr. Shi take wellen
Doe 2 el zonnebloemolie en 1 scheut sesamolie in wokpan
Bak knoflook, gember, sjalot en peper op rustig vuur
Voeg paprika, bamboeschueten, ui toe, roerbakken
Schep mengsel uit de pan en bewaar
Garnalen in de pan, op redelijk vuur bakken,
Limoensap toevoegen en Javaanse suiker
Oestersaus toevoegen,
Shi take plus vocht toevoegen
Bosui toevoegen
Bewaarde groente toevoegen
Serveren met rijst
Snijd peper (schoon) in dunne reepjes
Maak paprika schoon en snijd in gelijke stukkejn
Snijd ui in gelijke stukken
Laat gedr. Shi take wellen
Doe 2 el zonnebloemolie en 1 scheut sesamolie in wokpan
Bak knoflook, gember, sjalot en peper op rustig vuur
Voeg paprika, bamboeschueten, ui toe, roerbakken
Schep mengsel uit de pan en bewaar
Garnalen in de pan, op redelijk vuur bakken,
Limoensap toevoegen en Javaanse suiker
Oestersaus toevoegen,
Shi take plus vocht toevoegen
Bosui toevoegen
Bewaarde groente toevoegen
Serveren met rijst
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een recpt uit de krant dat ik volledig overhoopheb gehaald maar dat toch zo heerlijk was dat Desiree het meteen bestelde als verjaardagsmaaltijd.
Ingrediënten
10 a 12 tijgergarnalen (gamba)
2 eetl. Oestersaus
Sap halve limoen
1el javaanse suiker
1 paprika
2 tenen knoflook
1 cm gember
1 Rode peper
1ui plus 1 sjalot
½ pot bamboescheuten
4 stuks gedr. Shi take
Maisolie
Scheutje sesamolie
6 bosui
2 eetl. Oestersaus
Sap halve limoen
1el javaanse suiker
1 paprika
2 tenen knoflook
1 cm gember
1 Rode peper
1ui plus 1 sjalot
½ pot bamboescheuten
4 stuks gedr. Shi take
Maisolie
Scheutje sesamolie
6 bosui
Hulpmiddelen & keukengerei
Wokpan
Keukenmes
Keukenmes
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1477947
Homepage ID
1418345
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid