Bereidingswijze
Meng stilton met boter en peper, zet minimaal 3 uur weg , nachtje is beter
Snipper de peterselie en meng samen met de walnoot in een diep bord
Schep met een tl. ( meloen balletjes schepje is nog makkelijker) porties van het kaas mengsel
Haal door het walnoot peterselie kruim en leg op het Bakpapier
Zet koel tot gebruik
Serveer op een schaal met een prikker
Snipper de peterselie en meng samen met de walnoot in een diep bord
Schep met een tl. ( meloen balletjes schepje is nog makkelijker) porties van het kaas mengsel
Haal door het walnoot peterselie kruim en leg op het Bakpapier
Zet koel tot gebruik
Serveer op een schaal met een prikker
Afbeelding
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
20.00
Vertel iets leuks over dit recept
Weer eens wat anders dan Geiten kaas, eigenlijk nog veul lekurdurrer.
Ingrediënten
50 gr. Geroosterde walnoten vermalen tot grof panneer
200g stilton op kamer temp verkruimeld
50 gr. Zachte ongezouten roomboter
2 kleine el. Port
1 el groene peper korrels
1 platte peterselie
200g stilton op kamer temp verkruimeld
50 gr. Zachte ongezouten roomboter
2 kleine el. Port
1 el groene peper korrels
1 platte peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote plàat met bakpapier
Mengkom
Luxe prikkers
Mengkom
Luxe prikkers
Leuke tips
Je kunt ook rode of 3 kleuren peper gebruiken of natuurlijk alle 3 soorten
Vervang port eens door whiskey of maak 2 soorten
Vervang port eens door whiskey of maak 2 soorten
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1465103
Homepage ID
2289241
Teller
37
Bron
Saturday kitchen bbc
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid