Bereidingswijze
1 Maak de asperges en de lente-uitjes schoon, snij ze in stukken. Dep de sint-jakobsvruchten droog en snij ze horizontaal doormidden.
2 Verhit een wokpan met 1 el notenolie. Roerbak de boschampignons, lente-ui en asperges (voeg de aspergekopjes pas na 2 minuten toe). Breng op smaak met peper en zout.
3 Bak de sint-jakobsvruchten snel op een hoog vuur goudbruin in de rest van de noten- en olijfolie. Kruid met peper en zout.
4 Verdeel de groeten over de borden. Schik er de sint-jakobsvruchten op. Bestrooi met pistachenootjes.
2 Verhit een wokpan met 1 el notenolie. Roerbak de boschampignons, lente-ui en asperges (voeg de aspergekopjes pas na 2 minuten toe). Breng op smaak met peper en zout.
3 Bak de sint-jakobsvruchten snel op een hoog vuur goudbruin in de rest van de noten- en olijfolie. Kruid met peper en zout.
4 Verdeel de groeten over de borden. Schik er de sint-jakobsvruchten op. Bestrooi met pistachenootjes.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een topgerecht vol pure smaken
Ingrediënten
12 sint-jakobsvruchten
16 groene asperges
400 g gemengde bospaddenstoelen
2 el pistaches (gehakt)
4 el olijfolie
2 el notenolie
2 lente-uien
peper
zout
16 groene asperges
400 g gemengde bospaddenstoelen
2 el pistaches (gehakt)
4 el olijfolie
2 el notenolie
2 lente-uien
peper
zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1465039
Homepage ID
1090993
Teller
58
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid