Mijn mint fudge (of hoe je dit ook wilt noemen)

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/10/2018 - 11:16
Bereidingswijze
Doe de gecondenseerde melk in de pan en verwarm zachtjes. Goed roeren.
Breek de chocolade in stukken.
Laat de chocolade smelten.
Goed blijven roeren.
Van het vuur af de mint olie toevoegen.
Goed roeren, totdat het gaat glanzen.
Stort in het met bakpapier bekleedde bakblik.
Laat minstens 4 uur in de koelkast opstijven. Snijd dan in stukken.
Afbeelding
Mijn mint fudge (of hoe je dit ook wilt noemen)
Aantal personen
30.00
Aantal stuks
60.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is met afstand het gemakkelijkste recept dat ik ken én met de minste ingredienten. Maar wel het meest gevraagde recept om te delen. Dus bij deze. Geniet ervan. Of je het écht fudge mag noemen laat ik maar in het midden, maar een alternatief kan ik ook niet zo snel bedenken.
Ingrediënten
- 400 gram pure chocolade
- blik á 397 gram gecondenseerde melk
- 10 druppels essentiële mint olie (Let erop dat deze geschikt is voor oraal gebruik!)
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan met een dikke bodem
Siliconen spatel
brownie bakvorm of een cakeblik
bakpapier
Leuke tips
Lekker met warme chocolademelk.
In plaats van mint olie kun je ook de bovenkant na het storten, maar voor het opstijven bestrooien met grof zeezout. Gebruik chillipeper voor een kick.
Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1464989
Homepage ID
1995930
Teller
48
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Author Image
estii
Gelegenheid