Bereidingswijze
Bereidingswijze
Halveer de avocado's
Lepel het vruchtvlees uit de avocado helften en doe dit in een kom
Voeg de yoghurt en citroensap toe
Prak met een vork alles goed door elkaar tot een gladde mousse
Breng op smaak met zout en peper
Vul de avocado helften met elk een kwart van de mousse
Snij de komkommer in piepkleine blokjes
Meng deze met de garnalen
Leg een kwart van het garnalen/komkommer mengsel op elke avocado helft
Maak het gerecht af met een lepel zure room
Halveer de avocado's
Lepel het vruchtvlees uit de avocado helften en doe dit in een kom
Voeg de yoghurt en citroensap toe
Prak met een vork alles goed door elkaar tot een gladde mousse
Breng op smaak met zout en peper
Vul de avocado helften met elk een kwart van de mousse
Snij de komkommer in piepkleine blokjes
Meng deze met de garnalen
Leg een kwart van het garnalen/komkommer mengsel op elke avocado helft
Maak het gerecht af met een lepel zure room
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept is ideaal voor een feestelijk diner. Je kunt ook roze garnalen gebruiken in plaats van Hollandse garnalen. Heel makkelijk en super lekker!
Ingrediënten
Ingrediënten
2 avocado's
½ bakje Hollandse garnalen
Sap van halve citroen
¼ komkommer
2 el Griekse yoghurt
4 flinke tl zure room
Peper
Zout
2 avocado's
½ bakje Hollandse garnalen
Sap van halve citroen
¼ komkommer
2 el Griekse yoghurt
4 flinke tl zure room
Peper
Zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1464973
Homepage ID
2463698
Teller
856
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid