Bereidingswijze
1 Kook de diepgevroren bloemkool 2 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken en afkoelen. Dep droog.
2 Snij intussen de avocado in partjes.
3 Verdeel de bloemkool over de norivellen en leg er de sneetjes zalm op.
4 Besmeer met de mierikswortelroom en leg er de avocadoplakjes op. Rol heel strak op.
5 Snij met een scherp mes in stukken van ± 2 cm.
2 Snij intussen de avocado in partjes.
3 Verdeel de bloemkool over de norivellen en leg er de sneetjes zalm op.
4 Besmeer met de mierikswortelroom en leg er de avocadoplakjes op. Rol heel strak op.
5 Snij met een scherp mes in stukken van ± 2 cm.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en lekker aperitiefhapje
Ingrediënten
350 g bloemkoolroosje (diepvries) (als alternatief voor rijst)
2 norivellen (zeewier)
75 g gerookte zalmfilets (versmarkt)
1 avocado
1 eetl. mierikswortel met room (bokaal)
2 norivellen (zeewier)
75 g gerookte zalmfilets (versmarkt)
1 avocado
1 eetl. mierikswortel met room (bokaal)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Japans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1464907
Homepage ID
1090993
Teller
23
Bron
colruyt
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid