Bereidingswijze
Verwarm je oven op 200 graden
Meng de kaas met het sesam en bestrooi met peper ( zwart )
Schep nu 6 ruime lepels op je Bakpapier, houdt ruimte ze zetten wat uit
Bak ong 5 minuten. Tot goud bruin en bubbling, laat volledig afkoelen
Meng de ricotta met het sap
Schep nu e3n flinke dot op een koekjes, dan een krul zalm bestrooi met limoen rasp , peterselie en wat zout en peper
Meng de kaas met het sesam en bestrooi met peper ( zwart )
Schep nu 6 ruime lepels op je Bakpapier, houdt ruimte ze zetten wat uit
Bak ong 5 minuten. Tot goud bruin en bubbling, laat volledig afkoelen
Meng de ricotta met het sap
Schep nu e3n flinke dot op een koekjes, dan een krul zalm bestrooi met limoen rasp , peterselie en wat zout en peper
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Simpel, snel maar vol van smaak , mijn tip maak er meer!
Ingrediƫnten
150 gram parmezaanse kaas geraspt
2 tl sesam zaadjes on gebakken
Zout & peper udm
250 gram. Ricotta
150 gram gerookte zalm ( neem nou niet van die goedkope troep )
Sap van een halve limoen ( niet origineel en optioneel)
Rasp van een hele limoen
2 tl sesam zaadjes on gebakken
Zout & peper udm
250 gram. Ricotta
150 gram gerookte zalm ( neem nou niet van die goedkope troep )
Sap van een halve limoen ( niet origineel en optioneel)
Rasp van een hele limoen
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven met bakplaat en bakpapier
Kommetje
Lepel
Mes
Snijplank
Kommetje
Lepel
Mes
Snijplank
Leuke tips
Je kunt dit ook als hapjes maken gebruik dan gewoon tl. Voor op maak en de hoeveelheid kaas op je bakplaat
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1464881
Homepage ID
2289241
Teller
4804
Bron
Perfect Italian
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid