Bereidingswijze
-Borstel de paddenstoelen en de cantharellen schoon. Snij ze in stukken.
-Stoof ze gaar in een klontje boter, samen met de gesnipperde knoflook en de gehakte koriander of peterselie.
-Laat afkoelen.
- Schep de afgekoelde paddenstoelen op de brickvellen en maak er nestjes van. Breek voorzichtig een ei in elk nestje en vouw pakjes van het brickdeeg.
- Verhit een bodempje olie in een pan. Bak de brickpakketjes langs beide kanten in enkele minuten goudbruin (de dooiers moeten lopend blijven).
Serveer meteen.
-Stoof ze gaar in een klontje boter, samen met de gesnipperde knoflook en de gehakte koriander of peterselie.
-Laat afkoelen.
- Schep de afgekoelde paddenstoelen op de brickvellen en maak er nestjes van. Breek voorzichtig een ei in elk nestje en vouw pakjes van het brickdeeg.
- Verhit een bodempje olie in een pan. Bak de brickpakketjes langs beide kanten in enkele minuten goudbruin (de dooiers moeten lopend blijven).
Serveer meteen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker als voor-of als hoofdgerecht
Ingrediƫnten
250 g verse paddenstoelen
100 g cantharellen
4 brickvellen
verse koriander (of peterselie)
2 knoflook teentjes
4 eieren
1 el boterl
olie
peper
zout
100 g cantharellen
4 brickvellen
verse koriander (of peterselie)
2 knoflook teentjes
4 eieren
1 el boterl
olie
peper
zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1464751
Homepage ID
1090993
Teller
1631
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid