Bereidingswijze
1 Meng het gehakt met de sjalot. Maak er balletjes van en verstop in het midden een blokje gruyère.
2 Doe in de fondue.
2 Doe in de fondue.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Doe eens origineel met Uw fondue en serveer Uw gasten heerlijke Alpenballetjes
Ingrediënten
gehakt 250 g
1 sjalot (fijngesnipperd)
gruyère kaas
1 sjalot (fijngesnipperd)
gruyère kaas
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Zwitsers
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1464745
Homepage ID
1090993
Teller
50
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid