Bereidingswijze
1.Klop de karnemelk met de slagroom tot een lobbig
geheel en verkruimel de speculoos.
2.Verwarm de honing met de kruidnagels en het
kaneelstokje. Haal het van het vuur en laat de
honing afkoelen..Verdeel de karnemelkroom over vier glazen bakjes
leg er een bolletje yoghurtijs in, besprenkel dit met de
honing en garneer het met de verkruimelde speculoosjes. en
basilicumcress.
geheel en verkruimel de speculoos.
2.Verwarm de honing met de kruidnagels en het
kaneelstokje. Haal het van het vuur en laat de
honing afkoelen..Verdeel de karnemelkroom over vier glazen bakjes
leg er een bolletje yoghurtijs in, besprenkel dit met de
honing en garneer het met de verkruimelde speculoosjes. en
basilicumcress.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Geniet van dit nagerecht !
Ingrediƫnten
300 ml Karnemelk.
=200 ml Slagroom.
=1 dl.Honing.
=3 kruidnagels, gekneusd.
=1 Kaneelstokje
=500 ml.Yoghurtijs.
=4 Speculoosjes, verkruimeld
=1 bakje Basilicumcress
=200 ml Slagroom.
=1 dl.Honing.
=3 kruidnagels, gekneusd.
=1 Kaneelstokje
=500 ml.Yoghurtijs.
=4 Speculoosjes, verkruimeld
=1 bakje Basilicumcress
Hulpmiddelen & keukengerei
+SCHAAL+
+PANNETJE+
+4 Aardenwerkkommetjes+
+PANNETJE+
+4 Aardenwerkkommetjes+
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1464617
Homepage ID
1207772
Teller
50
Bron
KEURSLAGER*
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid