Bereidingswijze
1.Verwarm de oven voor op 200 gr.C. Doe de
Trostomaten in een pan die in de oven kan.
Voeg 4 eetl.Olijfolie, de Frambozenazijn en de
Laurierblaadjes toe,geef er smaak aan met de peper
en zout. en plaats het geheel 45 minuten in de oven.
2.Verwarm 2 eetl.olijfolie in een koekenpan, fruit hierin
5 minuten de halve uienringen. en blus ze af met sherry.
3.Neem de pan uit de oven en verwijder de laurierblaadjes.
Voeg het rode uienmengsel toe en pureer het geheel tot
een gladde soep.
4.Knip kleine trosjes van de druiven en plaats ze op een met
bakpapier beklede bakplaat.
Zet ze in de oven en rooster ze ongeveer 15 minuten.
5.Verwarm de soep goed door en verdeel ze over 4 of 6 kommen.
Leg er de druiventrosjes in met enkele geroosterde pecannoten.
Druppel er tot slot wat walnotenolie in.
Trostomaten in een pan die in de oven kan.
Voeg 4 eetl.Olijfolie, de Frambozenazijn en de
Laurierblaadjes toe,geef er smaak aan met de peper
en zout. en plaats het geheel 45 minuten in de oven.
2.Verwarm 2 eetl.olijfolie in een koekenpan, fruit hierin
5 minuten de halve uienringen. en blus ze af met sherry.
3.Neem de pan uit de oven en verwijder de laurierblaadjes.
Voeg het rode uienmengsel toe en pureer het geheel tot
een gladde soep.
4.Knip kleine trosjes van de druiven en plaats ze op een met
bakpapier beklede bakplaat.
Zet ze in de oven en rooster ze ongeveer 15 minuten.
5.Verwarm de soep goed door en verdeel ze over 4 of 6 kommen.
Leg er de druiventrosjes in met enkele geroosterde pecannoten.
Druppel er tot slot wat walnotenolie in.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
*Een mooie toamatesoep van eigen bodem:
Voorgerecht voor Kerstmis.
Voorgerecht voor Kerstmis.
Ingrediƫnten
=1 kg rijpe Tomaten.
=1 eetl.Frambozenazijn.
=3 Laurierblaadjes.
=4 eetl.medium Sherry.
=2 rode Uien (in halve ringen)
=1 tros blauwe Druiven.
=4 eetl.Walnotenolie = 8 Pecannoten.(Geroosterd)
=OLijfolie. = Peper en zout.
=1 eetl.Frambozenazijn.
=3 Laurierblaadjes.
=4 eetl.medium Sherry.
=2 rode Uien (in halve ringen)
=1 tros blauwe Druiven.
=4 eetl.Walnotenolie = 8 Pecannoten.(Geroosterd)
=OLijfolie. = Peper en zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
OVEN+
PAN+ die in de oven kan)
KOEKENPAN+
BAKPLAAT+
BAKPAPIER+
PAN+ die in de oven kan)
KOEKENPAN+
BAKPLAAT+
BAKPAPIER+
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1464555
Homepage ID
1207772
Teller
71
Bron
KEURSLAGER
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid