Bereidingswijze
1 Maak de lente-uitjes en chilipeper schoon en snipper fijn. Meng de sojasaus met het limoensap, honing, olijfolie, de lente-ui, de gember en de chili.
2 Open de oesters, giet het oestervocht weg en maak het vruchtvlees los. Lepel er de saus over. Werk af met een takje koriander en zalmeitjes.
2 Open de oesters, giet het oestervocht weg en maak het vruchtvlees los. Lepel er de saus over. Werk af met een takje koriander en zalmeitjes.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker als voorgerecht of als hapje
Ingrediënten
12 oesters
50 g zalmeitjes
1 limoen (sap ervan)
2 lente-uien
1/2 tl geraspt gember
1/2 tl chilipeper
150 ml sojasaus
verse koriander
1 tl honing
1 el olijfolie
50 g zalmeitjes
1 limoen (sap ervan)
2 lente-uien
1/2 tl geraspt gember
1/2 tl chilipeper
150 ml sojasaus
verse koriander
1 tl honing
1 el olijfolie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Japans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1464535
Homepage ID
1090993
Teller
345
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Kippenei eiwitvrij
Gelegenheid