Bereidingswijze
1 Mix de kokosroom glad met de koriander, het limoensap, de bieslook en het paprikapoeder. Kruid met peper en zout en zet koel. Spoel de tomaten en snij in plakjes.
2 Schil de gember, snij 'm in dunne reepjes en bak ze krokant in hete arachideolie. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng de helft van de koriandersaus onder de garnalen.
3 Maak op de borden torentjes met de tomatenschijfjes en garnalen. Werk af met de gember, shiso en chilipeper. Druppel er nog wat van de resterende koriandersaus over. Geef er de partjes limoen en het naanbrood bij.
2 Schil de gember, snij 'm in dunne reepjes en bak ze krokant in hete arachideolie. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng de helft van de koriandersaus onder de garnalen.
3 Maak op de borden torentjes met de tomatenschijfjes en garnalen. Werk af met de gember, shiso en chilipeper. Druppel er nog wat van de resterende koriandersaus over. Geef er de partjes limoen en het naanbrood bij.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker als voorgerecht of als lunch .
Ingrediënten
4 vleestomaten
500 g grijze garnalen
1 bosje koriander
1 el gehakt bieslook
1 el limoensap
1 limoen (in partjes)
1 chilipeper
gember4 cm
shiso (groene)
200 ml kokosroom
1/2 tl paprikapoeder
arachideolie
peper en zout
Voor erbij :
naanbrood
500 g grijze garnalen
1 bosje koriander
1 el gehakt bieslook
1 el limoensap
1 limoen (in partjes)
1 chilipeper
gember4 cm
shiso (groene)
200 ml kokosroom
1/2 tl paprikapoeder
arachideolie
peper en zout
Voor erbij :
naanbrood
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1464509
Homepage ID
1090993
Teller
44
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid