Ge­zou­ten ka­ra­melfon­due met ba­naan

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/21/2018 - 12:27
Bereidingswijze
Verwarm de slagroom en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Blijf roeren en laat nog 3 min. zachtjes koken. Meng het zeezout erdoor en laat 10 min. afkoelen.nijd ondertussen elke banaan in 4 stukken. Verkruimel de koekjes in de keukenmachine of doe in een zak en
verkruimel met een deegroller. Rasp de chocolade grof.
Steek een prikker in een stukje banaan, dip in de karamelfondue en vervolgens in koekkruimels, chocoladerasp of kokosrasp.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Benodigheden
- slagroom 200 ml 
- 150 gr fudge
- 1 tl zeezout (grof)
- 4 bananen
- 3 kletsmajoors
- 25 gr pure chocolade
- 2 el kokosrasp  

  1. Verwarm de slagroom en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Blijf roeren en laat nog 3 min. zachtjes koken. Meng het zeezout erdoor en laat 10 min. afkoelen.
  2. Snijd ondertussen elke banaan in 4 stukken. Verkruimel de koekjes in de keukenmachine of doe in een zak en verkruimel met een deegroller. Rasp de chocolade grof.
  3. Steek een prikker in een stukje banaan, dip in de karamelfondue en vervolgens in koekkruimels, chocoladerasp of kokosrasp.

Ingrediënten
Benodigheden
- slagroom 200 ml
- 150 gr fudge
- 1 tl zeezout (grof)
- 4 bananen
- 3 kletsmajoors
- 25 gr pure chocolade
- 2 el kokosrasp
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine,sate prikkers
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1464415
Homepage ID
2278041
Teller
31
Bron
AH ALLERHANDE kerst nummer: FEEST
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
DebbieS28
Gelegenheid