Bereidingswijze
1 Meng alle ingrediënten met 90 à 100 ml water tot een soepel deeg. Laat afgedekt 30 minuten opstijven in de koelkast.
2 Verwarm de oven voor op 180°C.
3 Rol het deeg 0,5 cm dik uit. Steek of snij er vormpjes uit. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat. Bak de koekjes 10 tot 15 minuten in de oven.
VULLING
1 Verdeel 500 g marsepein in rolletjes van 2 à 3 cm diameter. Verpak elk rolletje marsepein in een lapje speculaasdeeg. Snij in plakjes, maak er hartjes van en bak de koekjes in de oven.
2 Verwarm de oven voor op 180°C.
3 Rol het deeg 0,5 cm dik uit. Steek of snij er vormpjes uit. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat. Bak de koekjes 10 tot 15 minuten in de oven.
VULLING
1 Verdeel 500 g marsepein in rolletjes van 2 à 3 cm diameter. Verpak elk rolletje marsepein in een lapje speculaasdeeg. Snij in plakjes, maak er hartjes van en bak de koekjes in de oven.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
40.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gevuld met marsepein een perfect koekje voor bij de koffie
Ingrediënten
Speculaasjes :
bloem 675 g
bakpoeder 2 tl
kandijsuiker 400 g
boter 175 g
1 ei
1,5 el speculaaskruiden
snuifje zout
Vulling :
marsepein 500 g
bloem 675 g
bakpoeder 2 tl
kandijsuiker 400 g
boter 175 g
1 ei
1,5 el speculaaskruiden
snuifje zout
Vulling :
marsepein 500 g
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1464409
Homepage ID
1090993
Teller
23
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid