In gin gemarineerde zalm

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/20/2018 - 08:43
Bereidingswijze
1 Meng de rode biet met de gin, het zout, de suiker en het citroensap in een blender.
2 Leg de zalmfilet in een afsluitbare zak en giet er de ginmengeling in. Sluit goed af en leg 24 uur in de koelkast. Draai de zak om na 12 uur.
3 Snij de venkel en radijzen in fijne plakjes verdeel over een groot bord of plank.
4 Leg er de zalm in plakjes gesneden op.
5 Werk af met de dille en serveer met de mierikswortelcreme.
Afbeelding
In gin gemarineerde zalm
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker koud voorgerecht voor een feestelijk diner ! Makkelijk te bereiden 
Ingrediënten
gin 100 ml
zout 100 g
suiker 100 g
1 citroen (sap)
800 g zalmfilet
rode biet (voorgekookt)1

Garnituur :
1 venkelknol
1 radijzen bosje
5 dille takjes
1 potje mierikswortelcrème
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1464375
Homepage ID
1090993
Teller
125
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid