Cranberry roomkaas bladerdeeghapjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/19/2018 - 14:00
Bereidingswijze
1. Haal de velletjes bladerdeeg uit de vriezer zodat ze kunnen ontdooien.
2. Roer in een kom de roomkaas door. Voeg de suiker en de citroensap toe en roer tot een glad mengsel.
3. Snij de plakjes bladerdeeg in vieren en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel het roomkaasmengsel over de plakjes bladerdeeg (een theelepel per plakje is genoeg).
4. Schep bovenop het roomkaasmengsel een theelepeltje cranberry compote, smeer dit een beetje uit.
5. Strooi wat gehakte walnoten over de taartjes.
6. Bak de cranberry roomkaas bladerdeeghapjes in 14-16 minuten op 225 graden.
Afbeelding
Cranberry roomkaas bladerdeeghapjes
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
16.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bladerdeeghapjes met cranberry en roomkaas zijn perfect om te serveren tijdens de feestdagen. Deze kersthapjes smaken heerlijk en ze zijn super simpel om te maken. 
Ingrediënten
- 4 velletjes bladerdeeg
- 90 gram roomkaas
- 25 gram suiker
- 2 tl citroensap
- cranberry compote
- walnoten
Leuke tips
In plaats van walnoten kan je ook pecannoten gebruiken.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1464363
Homepage ID
2788041
Teller
1206
Bron
Laura's Bakery
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
rademakerpeta
Gelegenheid