Bereidingswijze
Rol het croissantdeeg uit op je werkblad. Knijp de naden dicht en druk ze goed aan.
Meng de kaneel door de zachte boter heen en smeer hier het croissantdeeg mee in. Hierover verdeel je de suiker gelijkmatig. Rol dan het croissantdeeg weer op. Probeer de naad een beetje dicht te knijpen.
Met een scherp mes snijd je de rol deeg in 6 plakjes. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak de snelle cinnamon rolls in 10-12 minuten op 200 graden.
Terwijl ze in de oven staan maak je het glazuur, als ze uit de oven komen kan je het glazuur eroverheen gieten.
Meng de kaneel door de zachte boter heen en smeer hier het croissantdeeg mee in. Hierover verdeel je de suiker gelijkmatig. Rol dan het croissantdeeg weer op. Probeer de naad een beetje dicht te knijpen.
Met een scherp mes snijd je de rol deeg in 6 plakjes. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak de snelle cinnamon rolls in 10-12 minuten op 200 graden.
Terwijl ze in de oven staan maak je het glazuur, als ze uit de oven komen kan je het glazuur eroverheen gieten.
Afbeelding
Aantal personen
3.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Mijn vriend is dol op de Cinnastix van Domino's pizza dus ik heb geprobeerd iets soortgelijks na te maken, ze vielen goed in de smaak!
Ingrediƫnten
-1 blikje croissantdeeg
-50 gram zachte boter
-2 tl kaneel
-50-60 gram lichtbruine basterdsuiker
-zakje glazuur
-50 gram zachte boter
-2 tl kaneel
-50-60 gram lichtbruine basterdsuiker
-zakje glazuur
Leuke tips
Serveer met vanille glazuur
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1464309
Homepage ID
2757519
Teller
732
Bron
Google
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid