Bereidingswijze
Doe de gember en suiker in de punchbowl (of een grote slakom) en kneus met een muddler (een houten stamper) tot pulp.
Voeg de bourbon whiskey en het limoensap toe en laat 5 minuten rusten. Doe er het gingerbeer bij en werk af met limoenschijfjes. Schep in bekers en rasp er wat nootmuskaat over.
Voeg de bourbon whiskey en het limoensap toe en laat 5 minuten rusten. Doe er het gingerbeer bij en werk af met limoenschijfjes. Schep in bekers en rasp er wat nootmuskaat over.
Afbeelding
Aantal personen
16.00
Aantal stuks
16.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk als aperitief of als cocktail. Indien U grotere glazen neemt reken dan op circa 8 personen
Ingrediënten
INGREDIËNTEN VOOR 16 DRANKJES
5 cm gember, in fijne schijfjes
100 g griessuiker
1/2 l Maker's Mark Bourbon whisky
sap van 4 limoenen
1/4 l Fentimans Ginger Beer
Voor de afwerking:
2 limoenen, in schijfjes gesneden
nootmuskaat
5 cm gember, in fijne schijfjes
100 g griessuiker
1/2 l Maker's Mark Bourbon whisky
sap van 4 limoenen
1/4 l Fentimans Ginger Beer
Voor de afwerking:
2 limoenen, in schijfjes gesneden
nootmuskaat
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1464095
Homepage ID
1090993
Teller
26
Bron
njam - chef = Manuel Wouters
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid